Aan de slag
Ons verhaal
Over de groente- en fruitsector
Nieuws
Nieuws
Fruit
Kiwi’s: de bron van vitamine C
Kiwi's: de bron van vitamine C Vergeet sinaasappels en andere citrusvruchten: er is een fruitsoort die zorgt voor een langdurigere ...
Lees verder
Onderzoek
Kinderen ontdekken nieuwe groente- en fruitsoorten met Nijntje
Kinderen ontdekken nieuwe groente- en fruitsoorten met Nijntje Kunnen ouders hun kinderen op een speelse manier nieuwe groente- en fruitsoorten ...
Lees verder
Scholen
Kok in de klas evenement op 120 basisscholen
Kok in de klas evenement op 120 basisscholen Vanaf 26 februari zullen 120 koks uit heel Nederland kooklessen geven aan ...
Lees verder
Kids
Gebruik trucs om kinderen hun groenten en fruit te laten opeten
Gebruik trucs om kinderen hun groenten en fruit te laten opeten Een moeder op TikTok, met de gebruikersnaam @yummytoddlerfood, deelt ...
Lees verder
Onderzoek
Aardappel-smileys dragen bij aan een 52% hogere groenteconsumptie bij kinderen
Aardappel-smileys dragen bij aan een 52% hogere groenteconsumptie bij kinderen Een studie van de Brigham Young University heeft een opmerkelijke ...
Lees verder
Gezondheid
Het effect van zelf-nudging op gezonder eten
Het effect van zelf-nudging op gezonder eten Zelfs wanneer mensen zich bewust zijn van de blootstelling, blijft nudging effectief. Dat ...
Lees verder
Scholen
Kunnen gezonde, groentegerechten tijdens lunchtijd de houding van kinderen verbeteren?
Kunnen gezonde, groentegerechten tijdens lunchtijd de houding van kinderen verbeteren? Stichting Kids University For Cooking lanceert een initiatief om warme, ...
Lees verder
Campagne
Campagne op zoek naar gezond van start
Campagne op zoek naar gezond van start De Alliantie Voeding voor de Gezonde Generatie heeft met veel enthousiasme de aftrap ...
Lees verder
Fruit
Voordelen van bananen op de werkvloer
Voordelen van bananen op de werkvloer Bananen zijn niet zomaar het favoriete snackje van sporters; hun natuurlijke suikers geven je ...
Lees verder
Onderzoek
Jongvolwassenen staan het meest open voor plantaardiger eten
Jongvolwassenen staan het meest open voor plantaardiger eten De Agrifoodmonitor is een terugkerende peiling die sinds 2012 tweejaarlijks en sinds ...
Lees verder
1
2
3
…
6
›